Ποιοι είμαστε
Αρχική / Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία Showtec, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 2000 & δραστηριοποιείται στην οπτικοακουστική κάλυψη συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Η επιτυχής παρουσία της Εταιρείας στο χώρο αυτό είναι συνέπεια της πολύχρονης εμπειρίας σε συνδυασμό με την ποιοτική επάρκεια τόσο του προσωπικού της εταιρείας όσο και του υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτουμε, όπως συστήματα ταυτόχρονης μετάφρασης, ηχητικά και οπτικοακουστικά μέσα καθώς και μηχανογραφικό εξοπλισμό των καλύτερων εταιρειών στο είδος τους.

Η Showtec Μ.Ε.Π.Ε. διαθέτει υψηλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό με πολυετή εμπειρία, ικανό να σας προτείνει και να υποστηρίξει αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και σε συνέδρια ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ενώ η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, η ποιότητα, η ταχύτητα, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός που διαθέτουμε, ανταποκρίνονται και στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες σας αλλά και στις ιδιαιτερότητες κάθε συνεδρίου και εκδήλωσης, μικρών ή μεγάλων, εξασφαλίζοντας την επιτυχία τους.

Βαδίζοντας παράλληλα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας, βρισκόμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τρόπους παρουσίασης με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα, να ακούσουμε τις προτάσεις σας, να συζητήσουμε τις ιδέες σας και να πραγματοποιήσουμε όλα όσα σκέφτεστε.


Τεχνική υποστήριξη

Έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό επιμελείται την κάθε σας εκδήλωση και διασφαλίζει την ποιοτικότερη έκβασή της. Με συνέπεια, υποστηρίζουμε τεχνικά τα συνέδρια και τις εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκειά τους. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά, την εγκατάσταση και την απεγκατάσταση του εξοπλισμού.

Η εταιρεία Showtec, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 2000 & δραστηριοποιείται στην οπτικοακουστική κάλυψη συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Ευριπίδου 2, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, 55134
showtec@otenet.gr
+30 2310 488 790

Οπτικοακουστική Κάλυψη Συνεδρίων | Showtec © 2019 Κατασκευή ιστοσελίδων Istology | Web & Marketing Solutions